Loafers: Sådan styler du dine loafers

Loafers – et kommende sommerhit 

Loafers er forårets og sommerens helt store hit. De er super elegante, komfortable og redder enhver kommende skokrise. Det helt store spørgsmål er dog, ‘’Hvordan styler jeg mine nye loafers’’?  

Hvis du ikke allerede kender til de fine sko, så er det helt sikkert på tide, at du hører lidt mere om loafers. Loafers er en hyttesko’s svar på en festlig opgradering. Mest fordi at skoen har en afslappet form, hvor foden nemt kan glide ind, men samtidig er skoen super smuk og elegant. Loafers minder mest om alt en blanding af en ballerina, hyttesko og laksko, og derfor kommer de også i mange forskellige udgaver og former. Der er derfor god mulighed for, at du finder et par, der passer til din smag.  

Gode fif til styling af loafers 

Ejer du eller vil du eje et par loafers, men er i tvivl om, hvordan du skal style de fine sko, så er hjælpen at hente. Det alsidige fodtøj passer til enhver lejlighed og de kan derfor både bruges til afslappede og formelle lejligheder. Stylingen af dine loafers afhænger derfor af skoens farve, detaljer og form – Nemt, ikke? 

Til de formelle begivenheder 

Måske er du en af dem, som ikke går i høje i hæle til formelle begivenheder. Dog ønsker du stadig, at have en fin sko på, men du kan bare ikke finde et bedre alternativ end en sandal eller et par sneakers… Det er lige her at loafers bliver din nye ven! De er nemlig perfekte til elegante outfits. Smid derfor din yndlingskjole på og hop i dine fine loafers, og på ingen tid, står du med et feminint outfit.  

Til afslappede lejligheder 

Er du typen som elsker at være stilet og behagelig på samme tid. Så har jeg det perfekte stylingtip til dig der måske skal en aften i byen, bruge dagen derhjemme eller til fødselsdag. Først finder du dine yndlings jeans eller chinos. De må gerne have et løst og afslappet fit – Det vigtigste er, at du føler dig komfortabel. Herefter finder du en fin oversize skjorte, hvor du lader kraven stå åben. Dette tillader, at man kan se dine fine smykker som pifter hele outfittet lidt op. Som prikken over i’et hopper du i et par elegante loafers, som befinder hele outfittet. Det er en nem måde at ligne en million uden at hverken bruge en eller bruge særlig lang tid foran spejlet.  

Loafers fra Copenhagen Shoes  

Copenhagen Shoes er et super godt sted at starte, når du leder efter et bredt udvalg af fine loafers. De er klassiske og enkle, hvor du kan finde alt fra ikoniske sorte loafers med gulddetaljer til farverige og detaljerede loafers.  

Husk i sidste ende afhænger styling af loafers af din egen personlige stil, men med de mange stilarter og farver at vælge imellem, burde det være nemt at finde et par loafers, som passer til dit behov.